voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Barbecook Rotisserie Set voor Gasbarbecue

Productnr: 91701
Barbecook
Barbecook Rotisserie Set voor Gasbarbecue
Met de Barbecook rotisserie set voor de gasbarbecues kunt u de meest heerlijke stukken vlees bereiden.
Meer info
64.95

Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

Bekijk andere artikelen van het merk Barbecook.

Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Barbecook Rotisserie Set voor Gasbarbecue

Deze rotisserie set van Barbecook is een mooie aanvulling voor uw barbecue als u van vlees van het spit houdt! De motor van deze spit werkt op batterijen en de set wordt geleverd met 2 spitvorken en 2 bevestigingshaken.

Deze rotisserie set van Barbecook is speciaal voor bezitters van de Barbecook gasbarbecue Impuls of Manua 2. Geniet van een heerlijke kip of rollade aan het spit!

Specificaties
Materiaal:RVS
Kleur:Zwart
Producttype:BBQ accessoires
Lengte:80 cm(met handvat)
Inhoud:2 spitvorken, 2 bevestigingshaken en 1 motortje
Voeding:batterijen
Over Barbecook
resized%20logos/barbecook-bbq.jpg

Barbecook ontwikkelt sinds 1985 barbecues voor de consumentenmarkt. Het moederbedrijf van Barbecook, SAEY, begon daarmee omdat men de barbecues die toendertijd aangeboden werden te primitief vond. Het streven van Barbecook was dan ook om barbecueën veiliger en efficiënter te maken door het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke barbecues. Barbecook patenteerde toendertijd ook het nu nog in gebruik zijnde quick-start aanmaaksysteem. De missie van Barbecook is simpel: Het bedrijf wil alle bbq-liefhebbers een zorgeloze barbecue bezorgen. Dit doet het bedrijf door van begin tot eind het gebruikersgemak voorop te zetten. Dit zie je terug doordat Barbecook barbecues eenvoudig te monteren zijn. Ook het gebruik van elke Barbecook bbq valt op door de eenvoud waarmee dit plaatsvindt. Tenslotte is het reinigen en onderhouden van een Barbecook barbecue erg eenvoudig. Je vindt in het assortiment van Barbecook gasbarbecues en houtskool barbecues


Bekijk het hele Barbecook assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Barbecook Rotisserie Set voor Gasbarbecue en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
Facebook comments
bbq-voor-thuis.nl is weber diamond dealer
voor-thuis.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544100 Mail ons: klantenservice@voor-thuis.nl voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel