voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Campingaz BBQ

Campingaz is een bekend en betrouwbaar merk Barbecues en buitenkeukens. Daarnaast levert het bedrijf ook nog eens alle denkbare accessoires voor het bereiden van heerlijke gerechten in de buitenlucht, of dat nu op de camping of in de achtertuin is. Het bedrijf is vooral gericht op het maken van barbecues die zorgeloos barbecueën mogelijk maken. Zo hebben de meeste Campingaz barbecues elektronische ontsteking, warmhoudrekken om je vlees op warm te houden, vetopvang bakjes en ruime kookvlakken.

Campingaz

Campingaz artikelen in categorieën:

Campingaz
Campingaz associeer je misschien eerder met kook-gereedschappen voor op de camping dan met luxe barbecues en buitenkeukens. Toch is dit bedrijf, dat wereldwijd actief is in de verkoop van barbecues, de leverancier van diverse luxe en gebruikersvriendelijke buitenkeukens en barbecues.

Het product
Het bedrijf is vooral gericht op het maken van barbecues die zorgeloos barbecueën mogelijk maken. Zo hebben de meeste Campingaz barbecues elektronische ontsteking, warmhoudrekken om je vlees op warm te houden, vetopvang bakjes en ruime kookvlakken. Ook over het uiterlijk van Campingaz barbecues is goed nagedacht. Zo kun je RVS-look barbecues kopen maar levert het bedrijf ook barbecues met een prachtige houtafwerking.

Bij BBQ voor Thuis.nl vind je van het merk Campingaz barbecues, buitenkeukens en bbq accessoires. Of je op zoek bent naar een luxe buitenkeuken voor op je terras of naar een eenvoudige buitenkeuken voor op de camping, in het bbq assortiment van Campingaz vindt je beide. Naast barbecues van Campingaz vind je op deze pagina ook een groot aantal bbq accessoires van Campingaz. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook de terrasverwamer van Campingaz zodat je 's avonds laat ook nog lekker buiten kunt zitten.

Door de wereldwijde markt die Campingaz bedient is het bedrijf erg gericht op het samenvoegen van technieken en materialen die samen de perfecte barbecue maken.

bbq-voor-thuis.nl is weber diamond dealer
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 Mail ons: klantenservice@voor-thuis.nl voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel