voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel

Productnr: 80834
Weber
Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel
Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel. Code: Weber 8836
Meer info
54.95
€ 49,9549.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland!
Vanaf 50.- Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel
Weber Diamond Dealer
Wat is een Weber Diamond Dealer?
 
Als Weber Diamond Dealer heeft deze webwinkel zich bewezen als de meest servicegerichte online barbecuewinkel. Weber Diamond Dealers leveren het complete Weber assortiment en hebben de best getrainde medewerkers voor een zeer deskundig en volledig advies.
 
Bij deze webwinkel bent u dus verzekerd van topkwaliteit én topservice!
Barbecueën staat tegenwoordig voor bewust genieten en een nieuw saamhorigheidsgevoel. Lekker buiten met familie, vrienden of collega's. Barbecueën is de meest ongedwongen en leukste vorm van een gezamenlijk etentje en heeft zich intussen ontwikkeld tot een onafhankelijke eetcultuur, waarbij ook de meest veeleisende fijnproever volledig aan zijn trekken komt.

Brood of pizza met beleg, deze pizzasteen met praktische draagbeugel is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk en veilig gebruik in combinatie met het barbecue gourmet systeem.
Sfeerimpressies Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel
  • Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel
Video Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel
Over Weber
images39/diamond-dealer(1).jpg

Weber staat bekend als het grootste barbecuemerk ter wereld, met hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijke barbecues. Onze gespecialiseerde BBQ webwinkel is Diamond dealer van Weber. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van het grootste Weber bbq assortiment, tegen de scherpste prijzen. Ook de garantie en service van uw Weber bbq zijn bij de Diamond dealers van het barbecuemerk van het hoogste kwaliteitsniveau. Weber is van oorsprong een Amerikaans familiebedrijf dat al sinds 1952 Weber barbecues op de markt brengt. Gedurende de 60 jaar dat het bedrijf actief is op de markt is het uitgegroeid tot het meest bekende barbecuemerk ter wereld. De Weber bbq's zijn van de beste kwaliteit, gaan jarenlang mee en zijn zeer prettig in gebruik.


Bekijk het hele Weber assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Weber Gourmet BBQ System- Pizzasteen met draagbeugel en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
Facebook comments
bbq-voor-thuis.nl is weber diamond dealer
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 Mail ons: klantenservice@voor-thuis.nl voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel